top of page
 • Wat is de minimale huurtermijn?
  De minimale huurtermijn is 1 week. Bij langere periodes kan een termijn kan vier weken voor het einde van de huurperiode worden verlengd.
 • Wat moet ik doen om her terrein gereed te maken?
  Het is wenselijk dat u zorgt voor een duidelijke open toegang tot de locatie. Dan is er geen kans dat uw unit bekrast wordt door overhangende bomen enz. Onze unit worden op uw terrein afgeleverd met een gespecialiseerd truck- en trailersysteem, bij een zachte ondergrond dienen er rijplaten te worden geplaatst. Zodra de unit in de gewenste positie is geplaatst, wordt hij geblokkeerd (niet opgestapeld) om hem waterpas te maken. Alle units zijn gebouwd op een stalen chassis. Als het terrein oneffen of hellend is, kan het nodig zijn een graafmachine te gebruiken om het terrein vlak te maken voordat de eenheid wordt geleverd. Idealiter heeft ons transportbedrijf bedrijf 4 m breedte en 4,5 m hoogte nodig om een eenheid op de locatie af te leveren.
 • Welke vergunning ben ik nodig?
  Elke locatie is anders en dat geldt ook voor de eisen van de plaatselijke autoriteiten. U moet controleren wat de vereisten zijn bij uw gemeente. Onze units kunnenn eventueel door onze vakmensen worden geïnstalleerd.
 • Hoe zit het met moeilijke toegang?
  Er zijn veel plaatsingsmogelijkheden voor onze units. In de meeste gevallen is de toegang vrij eenvoudig. Als de vrachtwagen niet direct op de locatie kan komen kan de unit met een heftruck met lange lepels op zijn plaats worden gesleept.
 • Hoe zit het met stroom en water?
  Al onze units hebben een elektrisch certificaat. U moet ervoor zorgen dat u een externe stroomvoorziening heeft op uw site met een 32amp aansluiting. U moet er ook voor zorgen dat alle elektrische apparaten in de unit, inclusief eventuele warmwaterboilers, goed zijn voorbereid voordat de elektriciteit wordt aangesloten. Als u geen kabels heeft dan leveren wij tegen meerprijs u een 25 m lange kabel Wij raden u ten zeerste aan om voor de installatie van de unit afspraken te maken met een elektricien om de 32amp unit aansluiting te installeren. Wij kunnen een verlengsnoer van 25 meter leveren - dit is tegen extra kosten. WATER: Standaard in al onze units is een wateraansluiting die kan worden aangesloten met een standaard tuinslang, van uw bestaande watervoorziening ter plaatse.
 • Waarom staat er geen telefoonnummer op de site?
  Wij zijn dagelijks bezig in de fabriek en locaties voor het plaatsen en nemen per dag een aantal malen de aanvragen door. Zo kunnen wij efficiënt werken.
 • Is er momenteel beschikbaarheid?
  Dit verschilt van dag tot dag en hier kunnen we telefonisch een antwoord op geven.
 • Hoeveel leveren jullie op 1 transport?
  Wij kunnen 2 units per transport leveren.
 • Hoe lang duurt plaatsing?
  Ca 1 uur.
 • Kan ik een afspraak maken?
  Geen probleem, vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.
 • Wat zijn veelgestelde vragen?
  Veelgestelde vragen kunnen gebruikt worden om snel algemene vragen te beantwoorden over je bedrijf, zoals 'Naar waar kunnen producten verzonden worden?', 'Wat zijn de openingstijden?', of 'Hoe kan ik een dienst boeken?'. Met veelgestelde vragen kunnen mensen op een eenvoudige manier op je site navigeren en de SEO van je site verbeteren.
bottom of page