top of page

Services

 

Sleep Unit wordt geleid door enthousiaste ondernemers en medewerkers met samen meer dan 50 jaar ervaring in de modulaire units hebben

 

Wij zijn er trots op een 100% Nederlands bedrijf te zijn. Alle materialen die in onze units worden gebruikt zijn vervaardigd en/of geleverd door Nederlandse bedrijven.

 

Sleep Units biedt units aan van 9m2 tot 36m2. Ons ervaren personeel zal u begeleiden om ervoor te zorgen dat uw huurervaring een plezierige is. Maak vandaag nog een afspraak.

Services 1. Residential

Onze Units kunnen gemakkelijk worden aangesloten op stroom en water en zijn gebouwd volgens de hoogste normen. Ze zijn volledig geïsoleerd voor en comfortabel.

Services 2. Commercial

 

Onze hoogwaardige units worden in onze fabriek gebouwd volgens de wettelijke bouwvoorschriften met materialen van NL-leveranciers. Alle units zijn gemaakt van sterke frames en vloeren en zijn volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Een dak van gekleurd staal maakt de waterdichtheid compleet. 

Services 3. Rental

Ons transportbedrijf heeft zijn eigen speciaal ontworpen vrachtwagen en oplegger systeem. De unit wordt waterpas geplaatst. Op verzoek kunnen wij de unit aansluiten op water en afvoer. 

 

Eventuele grondwerken die de klant nodig heeft om het terrein te nivelleren, moeten vóór de levering van de unit worden uitgevoerd.  Dit is voor rekening van de klant.  Zie de FAQ voor meer informatie.

bottom of page